NÅ er jeg FLY SINT...!

jeg sto opp tidlig hele 10:00 :P lagde frokost: egg og bacon til gutten min og meg <3
så fant jeg ut neeei får finne pc'en lese aviser og se litt på facebook...

da får jeg se at ei venninde har fått baby sin.. tenkte for meg selv så nydelig ungen var.. å leste mer avis å tenkte på hva jeg sku skrive som hilsen til hu.. men så får jeg øye på at noen skriver til hu med navnet på den vakkre baby: Nicoline Christel.... HVA FAEN??? skjer med å ta samme NAVN som jeg og gutten min har valgt????????

vi sa navnet før hu, fikk vite skjønnet før hu...!!!!

er så skuffa, sint og videre.. er joo ikke noen rart at hu ikke ville si hva navnet var... enkelte har seriøst problemmer... man kunne kanskje spurt meg.. greit hu har jo tatt et mellom navn også men det kommer de aldri til å bruke når de snakker om hu...  huff neeei hadde jeg vært på sykehus nå hadde det seriøst vært krig på barsel avd... er så skuffffffaaaaaaa.... det hjelper nok ikke å komme i etter tid å forklare dette... hvorfor det navnet???

jeg kan jo ikke bare bytte nå =(
vi har snakket til NIcoline i magen siden jul... brukt navnet...
fått laget flasker og smokker med Navnet : Nicoline...Huff =(


vår kjære baby <3

vognen Bosse har kjøpt <3


terningene.. gutten min synes det fryktelig gøy at jeg har vann i beina :P

8 kommentarer

Ida

13.06.2010 kl.13:30

:O :O
Huff! Skjønner kjempegodt at du er skuffet:( Er det virkelig mulig?!

Skjønner godt at dere ikke kan endre navn, vi hadde Jacob i magen helt fra vi fikk vite det var en gutt, kunne aldri kalt han noe annet-

Angelica

13.06.2010 kl.14:23

usj, jeg hadde blitt like forbannet som deg! Men da er hun tydeligvis ikke mye venn i krigen - så jeg hadde beholdt navnet alikevel, alle som kjenner dere har jo hør dere snakke om henne ved hennes navn i mange mnd allerede :)

God søndag!

Christine

13.06.2010 kl.17:45

Skjønner godt du er forbanna, jeg hadde klikka totalt om noen hadde tatt vårt navn! Vi har også offentliggjort navnet for lenge siden, også litt med tanke på at ingen andre da skal ta vårt navn. Jeg hadde blitt skikkelig sur, respektløst av henne!

13.06.2010 kl.18:04

det var veldig teit! men har jo ikke såå mye å si om de har samme navn da? dropp den teite venninna heller sier nå bare jeg:S

Nikita

13.06.2010 kl.19:55

takker for støtten =) godt å se at det ikke bare er jeg som reagerer på at man "stjeler" navnet... hun prøver nå å forklare greia med at det er et famillie navn, men blaner veldig med personer.. men hu kunne fremdeles ha sakt noe til meg når jeg sa navnet i jula... men neinei vi tar det når ungen kom ut... haff kjenner jeg bare blir oppgitt fått 3 sms. hu skriver på status min på face og kommentert 7 ganger på meld fra gutten min.. det er ny forklaring.. men takker... jeg skal opptatere om det skjer no mer gøy...

Trine Lise

14.06.2010 kl.14:39

Huff, vennnen! Er ikke morro når sånt skjer. Det er rett og slett utilgivelig for min del i allefall. Hvertfall når de sier at navnet er klart, så kommer babyen og det er navnet du har valgt som er gitt til ungen!

Man legger faktisk litt tid og krefter i det å finne navn altså :(

May Brit

23.06.2010 kl.12:27

Dette er ingen venn Nikita.

Da lang løpe fart og blås i henne.

Og jeg så at hun hadde kommentert på statusen din på FB, men hev deg over det.

Husker du hadde to navn alternativer, hvorfor nevnte hun ikke da at dems skulle hete Nicoline?

Nei, jenta di er og bli en liten Nicoline.

*Klemme på*

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits