HAFF.... OPPGITT...

jaaah i går skulle jeg kjøpe babycall fordi vår lille Nicoline skal sove i sin egen seng.. ekke så mye vits at u sover inne hos oss når hu sover hele natten.. eneste kan være at hu vil ha en smokk ell en pupp men jeg står jo like vel opp og går ned å gir hu mat for at vi ikke skal vekke gutten min som sover og som skal på jobb =)

så jeg dro på barnas hus og sa jeg skulle ha en babycall der jeg kunne se hvor mange grader det var på rommet.. så kommer hu da med en som koster hele 2000 kr... det var den som fikk dårlig på en test her på nett... så gir hu meg en til 999,- så kjøper jeg den daaa fordi det var den alle kjøpte og den hadde alt den het   Nova Babycall Prima Nova...


så sånn ut...

men den hadde ikke det jeg skulle ha da tempraturmåler... ååå jeg kjente det raste inni kropen min, akkurat kommet hjem, så er det ikke sånn jeg skulle haaaa.. så mye stress for å rekke barnas hus for ingen vits..!!

såå jeg kjenner jeg må telle til 1000 før jeg går inn og skal bytte den... ikke pokker om jeg skal kjøpe noe BABY CALL hos dem neeeei ikke pokker. skal ha pengene tilbake og gå et annet sted å kjøpe... haff

6 kommentarer

Gå på liten:) jeg kjøpte en til avent..med tempraturmåler,luftfuktighet,vuggesanger og du kan trykke på en knapp og snakke til babyen:)

IdaPida'n : D

22.07.2010 kl.11:21

Du har ikke en gradestokk du kan sette innpå der da? : )

Elise Hanstveit

22.07.2010 kl.11:23

kjempe fin blogg :) ha en fin dag

22.07.2010 kl.13:06

kjøpte med tempratur på clasolson til 499

Nikita

22.07.2010 kl.21:49

IdaPida'n : D:nei faen heller daaa jeg skulle ha sånn kul ikke egen gradestokk daa vøttuuu :P men har egentlig en der når jeg tenker etter men den viser kun 25 grader hele tiden den...!!!

Ann-Jeanett

27.07.2010 kl.21:15

Jeg kjøpte babycallen på clas olhson jeg da.. 400 kr, aktiverer seg når emma gråter, og så har jeg sånn tempmåler her i stua, med sensoren her i stua.. kosta 200, så komplett opplegg til 1/4 av prisen! :D

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits