NAN VS HIPP/COLLETTJAAAH vi har for liten melk på kvelden =( men vi brukte NAN det viste seg det at det tålte vist ikke lille skatt..
da var hun ca 3 uker.
vi sleit veldig med å få BÆSJE bleier (fikk ingen).
når hu prompa luktet det akkurat som et akvarium som har stått i 2 år med døde fisker i..
så når hu slapp en fis blir mor/far fløve pga lukta også mor brekker seg..!! jadaaaa men det fikser jeg..
hu hadde mye mage knip og vond mage.. jobbet og jobbet men ikke noe skjedde.
sleit også med søvn.. 5 min om gangen i løpet av 30 min sånn kan det vare i 5 timer.

så kutta vi ut NAN og daaa kun morsmelk ble hu bedre. men når jeg skulle ut for første gang igjen så måtte hu ha erstaning igjen tenkte nå er hu eldre (6uker) så da tåler magen sikkert NAN.. men neida hu ble like ille..

så i dag ble det kjøpt Collett og jeg skal si vi har ei ny jente ikke mage vondt fikk den fine bæsje bleia etter 3 timer (HURRA) det lukta ikke godt men hva forventer du når man ikke har hatt en bleie etter 4 dager ?=)
og prumpene lukter ikke så ille lenger..

HVORFOR COLLETT?
fordi det er fordi den skal vist være godt for barn med allergi eller veldig følsome.
det sto mellom HIPP/COLLETT..
men veldig mange er fornøyde med HIPP også... men hørt at folk sleit med pulveret når det samlet seg store klumer i den derfor tok jeg det valget jeg gjore..

SMÅFOLK
fant ikke så mye info om det med folk som har prøvd ut det når de sleit med nan..
men har en venninde som sa at hennes barsel brukte nemelig det og de var veldig fornøyde..  

10 kommentarer

Trine Lise

14.08.2010 kl.21:35

Kristian ble også uggen i magen av nan, frem til jeg tok en tskje med maltekstrakt i hver flaske han fikk. Det hjelper MASSE.

Vi har testet hipp også, og den funket så der. Han ble mye mettere av den enn av NAN, MEN når han skulle ha mat igjen skulle flasken helst vært ferdig i går. Og han gulpet sinnsykt etter å ha drukket den.

Så her ble NAN med maltekstrak og noen ganger sviskesaft det beste alternativet for oss. Malt skal du forøvrig ha i alle morsmelk erstatninger pga de er mye hardere på magen enn morsmelken.

Martine Solberg

14.08.2010 kl.21:37

Kjempeflott blogg. Du skrev bra om det der greiene der :)

highexpectations

michelle

14.08.2010 kl.21:38

Jeg bruker hipp og er kjempefornøyd med den:) Snuppa mi likte heller ikke NAN.For å få vekk klumpene(jeg har ikke hatt problemer med det)så er det bare å ta 2 skjeer,riste og så 2 skjeer og riste igjen.Men så lenge collett funker så er det jo supert:))

linda victoria

14.08.2010 kl.21:39

aner ikke :o

<3 madu

14.08.2010 kl.21:43

så bra det funket :))

14.08.2010 kl.21:49

barn som får morsmelk kan ha bæsj en gang i uka.. helt normalt.. babyer promper og trykker mye fordi di ikke skjønner di ikke skal knipe rumpa og trykke samtidig... nan med malt gjør susen

fameliciouz

14.08.2010 kl.22:00

ill go for NAN,.ive been tried to my kids before,.it really good,. :)
Her går det i Hipp. Snuppa er kjempe fornøyd, og siden det er økologisk så er det mindre miljøgifter enn i f.eks NAN. Jeg har aldri hatt no problem med klumper. Hender det skjer en gang i blant, men de er jo så bitte små at det er ikke noe å bry seg om. ALLE har forresten mindre melk på kvelden, men til gjengjeld er melka tykkere da enn ellers. Det er orgså på kvelden man må stå på under økeperioder. Dersom snuppa di legger på deg som normalt så synes jeg du skal holde deg til mm :)

rynne

14.08.2010 kl.22:02

sykt fin blogg! se på på min blogg??

Maria Sofie ;€

14.08.2010 kl.22:40

Fin blogg :D

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits