sånn gikk turen =)

i går satte jeg og Nicoline oss på tog tur kl 0959 toget til Lillehammer :P
jaaah nøye planlagt med Arvid som er da samboeren til min mamma.. vi skulle overraske min mamma med at vi kom..

hu ble veldigskremt også.. jeg triler rolig inn på bakgåren til hakkons pub (beste utested i byen) så titter jeg frem å sier HALLO MAMMA MIN.. hu bare satt der å så på meg med handa på hjerte så kommer det utav hu du ekke vettug du sier hu (jeg sa vi skulle til larvik når jeg ringte hu litt før 10) du skulle jo til larvik du... så sa jeg bare alle veit at jeg skulle komme i dag :P Arvid hadde også fikset sånn at hu sluttet klokken 15:00.. så vi koste oss masse på shopping <3 Nicoline fikk masse nydelig klær og leker mamma kjøpte seg de kuleste skoene og jeg fikk også klær.. Atle fikk bursdag's gave <3 så koste vi oss masse på kvelden..

i dag tidlig fikk jeg endelig lurt hu på facebook... så nå kan hu opptater seg der på hva som skjer i verden..<3

VERDENS BESTE MAMMA <3
som holde på å få hjertinfark når vi sto i lillehammer <3 :p man kan ikke være forbret på allt..

og jeg holder mine lykkelige dager i lillehammer frem til i morgen <3 smiler som bare det og nyter ringen på hånden min å tenker på verdens beste gutt som jobber og spiller og koser seg i tønsberg <3 

og har verdens nydligste datter <3 

Én kommentar

Trine Lise

19.08.2010 kl.13:18

Aww, så koselig da :) Gratulerer igjen med forlovelsen :)

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits