en ukjent familie..

jeg har møtt min ekte pappa 4 ganger min søster 1 gang men nå i helgen møtte jeg også min bror og andre lille søster.. det er litt rart å møte sin andre familie etter hele 17 år.. jaa broren min er 17 år og han sa det selv det er rart å møte sin søster etter 17 år.. men det var koselig..

mine 2 søstre er meget søte og veldig opptatt av Nicoline, det er veldig koselig, i gårv dro de hjem til danmark igjen, så nå etter jul pakker jeg baggen å reiser å besøker de i Danmark.. og jeg må si at jeg ser frem til å bli kjent med de.. de er en koselig familie på 5.. de er omtenksome og veldig skravlete sånn som meg.. eneste som er littt kjedelig er at jeg ikke er verdens mester i Dansk. menmen får ta det som det går =)

 

ellers fikk jeg sendt tingene mine som skal til gravering fra dåpen i går =) ååå jeg gleder meg masse til å henge og fikse på rommet til Nicoline <3


de 2 søstre og en bror og meg selv =)

4 kommentarer

The Static Age

21.09.2010 kl.08:52

Hvorfor har du ikke hatt kontakt med familien din da?

Nikita

21.09.2010 kl.09:13

The Static Age: fordi jeg ikke har vist så mye å har vært dårlig kontakt fra min pappa siden jeg var 1 år. møtte han da første gang når jeg var 15 nå i sommer har han besøkt meg 2 ganger.. og nå sa han selv at han vil ha kontakt.. derfor =)

The Static Age

21.09.2010 kl.11:50

Men du har vel hatt kontakt med din mor? Har ikke hun visst om alle søsknene dine?

Nikita

22.09.2010 kl.00:01

The Static Age: jaja min mor har jeg hatt kontakt med de er liksom mine halv søstre daaa.. =) jeg fikk bilde for ca 7 år siden av de begge 2 men var nå i juli jeg fikk vite at jeg hadde en bror.. hehe

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits