da var helgen over for denne gang.

da var helgen over for denne gang, nå er det bare 5 dager til neste helg =) menmen flaks for meg har jo jeg helg hver dag.. men jeg gleder meg veldig til jeg skal tilbake til jobb igjen... det blir rart å starte på jobb igjen etter ca 1 år eller no.. nesten et år fra den ene jobben.. men den andre jobben er det faktisk bare 4 mnd siden...

helgen ble brukt til å lage takke kort etter dåpen.. jeg fikk heldig vis goood hjelp fra min Kusine Hedda <3 vi brukte hele lørdag på å bruke de kortene.. må si det var koselig... er deilig å bare sitte inne å suse i høst være =)

i går Søndag hadde jeg og min kjære besøk av Anette og Nina, vi lærte de settlers <3 guuud det var morsomt å spille igjen.. de vi pleier å spille med driver å dabber av.. er så sykt lei av at jeg på spørre hver gang om å finne på no.. er så trist at det er bare en side som vil finne på no når man liksom er venner..!! menmen sånn er det.. noen lever i sin egen boble, noen vil ha kontakt hver dag for å vite at de er der.. noen snakkes ikke så ofte men får en tekstmeldig om at man faktsik tenker på den...

i morgen Tirsdag skal jeg drikke cafe med gode Carina og Line mor og magnus <3 kanskje Karoline blir med også hun har akkuratt fått liten baby <3 Nicoline er jo tross alllt bare 3 mnd nååå =) så snart går hu <3 jeg skrev SNART :P jeg gleder meg veldig =)

hun er liksom 4 mnd i mine øyne daaa, fordi jeg har startet å gi hu suppe grøt =) å hun elsker det.. eneste jeg gledet meg masse fordi folk saaa gled deg Nikita.. de lager så mye rare grimaser.. men NEEEII DAAA hu bare var NORMAL.. jaja tilogmed sviskemos var hu normal.. menmen kanskje hu reagerer på frukt :P men der må jeg vente til hu er gammel nok <3 nå skal magen bli glad i grøt først..

2 kommentarer

Therese Sofie

27.09.2010 kl.20:23

Hei!

Så bra blogg du har og en nydelig datter!:)

Når skal du ha bryllup?:D

Trine Lise

30.09.2010 kl.19:22

Awww, så nydelige bilder :) Spent på å se hvordan takkekortene ble. Legge ut bilde av dem kanskje??

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits