en oppsumering

jaja nå var det Tirsdag 26 oktober snart er sommer tiden over..

mene i dag har jeg brukt tiden min i byen sammen med Liv, vi har da kjøpt kjole som Nicoline skal bruke på juleaften og kanskje nyttårs aften <3 det blir bare koselig selv om vi ikke helt veit hva som skjer denne nyttårsaften om det blir fyll eller bare en koselig familie kveld.. det får tiden seee <3 også har jeg kjøpt bukser til meg og mor <3 de har vi venta på kejmpe lenge det er de osm er høye i livet med glidlås på ræva åå man får den mukkefine rompa i det.. <3 i love de buksene..!!

i morgen skal jeg drikke kafe med Carina det er flere uker siden kjennes det ut som daaaaa.. gleder meg veldig til det..

Torsdag skal jeg lunsje med Anette samt ha kose kveld med gutten min Fredag skal vi nemelig til Lillehammer jeg og min lille Nicoline <3 ååå det blir koselig det, ser frem til det ass... da skal vi nemelig vaske og rydde til min Mamma og Arvid kommer hjem fra tailand... <3 det blir romlemantisk <3

2 kommentarer

Elisabeth

27.10.2010 kl.17:38

Hvor er buksene fra?:)

Mille

28.10.2010 kl.19:34

Det lurer jeg også på.. Ser etter det selv ;)

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits