Lørdag i Lillehammer =)

dere som lurte på hvor jeg kjøpte de buksene er de fra pieces de med glidlås på rompa..!! finnes i mørk og lys olastoff, sort, brun og lys bergie!! de er kjempe fine koster fra 249 til 290 ell no =) elsker de!!

mene jaaah i går kom jeg til Lillehammer, startet lillehammerturen med en kafe med min pappa <3 så var det å farte litt rundt med Ole ("bestefar") så størket jeg støv i huset til mamma har jo lovet å gjøre det rent å pent til hu kommer hjem i morgen Søndag <3 ååå gleder meg veldig til å se mamma min igjen, håper hu ikke er så brun daaa :P haha

men i kveld skal Nicoline til vignes sammen med Sissel.. Sissel, Eva og Einar skal nemelig passe stabeiste mitt Nicoline <3 sånn at jeg kan være litt sosial med noen venner =) å det liker jeg..

jeg veit veldig at de på vignes gleder seg no fryktelig å ha min lille der.. =) så jeg krysser fingrene på at hu er snill jente å ikke står seg vrang... <3

jappjapp skal prøve å ta noen bilder å legge ut, men klemte kamera mitt, men har jo tlf med kamera =)

 

ha en FIN lørdag!!

2 kommentarer

Therese Sofie

30.10.2010 kl.22:00

Kan du legge ut bilde av buksene?:)

Nikita

31.10.2010 kl.11:16

Therese Sofie: det kan jeg gjøre vøttu, skal ta bilde av de etterpå!!

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits