Helgen var sånn over å det er Mandag :S

helgen gikk fryktelig for jaaah Fredag satte jeg, Anette og Michelle oss i bilen å kjørte på jente tur til Lillehammer, turen gikk smertfritt og bra =) må si vi jentene kan kose oss <3 Fredag var vi ute på byen =) Lørdag shoppa vi masse på princess siden de hadde 50% på hele butikken :P også på kvelden kosa vi oss med lingretto og biff til middag før vi fikset oss å dro på byen igjen... det ble litt mer stille og rolig Lørdag siden det var fryktelig mye folk ute... mene koselig var det selv om =) Søndagen tenkte vi drar tidlig sånn at vi slipper kø og faen!!!

 

NEIDA... vi sto i KØ fra ESPA til MINNESUND!! faen for en kaos sier jeg bare... det sto biler i alle kanter.. lasterbiler i grøft og i rundkjøringer.. vi bruker sånn 3,5 til Lillehammer mene vi brukte 6 timer denne dag.. jaja var en smule lei å sitte i bil når vi kom til TBG så i dag var det deilig å sette ræva på en buss og ikke i bilen!! hehe

sku veldig ha lagt ut vilder men jeg sliter med å legge ut bilder =( merkelig!!! er det noen andre som sliter med det???

2 kommentarer

Anette

29.11.2010 kl.23:40

Sååå koselig tur <3 <3 <3 må få bildene dine en dag :D og de fantastiske innholdsrike michelle valgte å ta siste dagen :P

Nikita

30.11.2010 kl.11:15

Anette: haha jeg tror michelle sine er best :P haha

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits