ååå JAAAADDDAAA..!!

haff for en rar dag jeg har hatt mye ned turer også går det opp igjen med så mange gode folk jeg jober med...!! hehe

men jeg sto opp 06:00 å var vl på jobben sånn ca kvart over 7.. det er tidlig men gud å fort timene går!! så jobbet jeg da i 6 timer.. hehe flink?? ferdig på jobb 14:00.. da var det bare å rømme fra jobben for da kjente jeg at jeg var veldig lei av å være der pga det som startet dagen :P

men jeg har vel ikke gjort alll verden i dag, vekket baby min ca kvart på 4 pga hu sku ha middag :P i dag fikk hun smake fiskebolle i hvit saus stakkars baby min det er vist ikke godt men så slem som jeg var ga jeg meg ikke så hu spiste no opp halve glasset men brakk seg veldig (FISK er bra for små folk)..

så var det leke tid øver på å krabbbe litt men haff det er vanskelig det hu bare tuller å nekter å være med hu vil heller leke..

eller rive ned ting fra hyller dagelig for meg det :P

så fikk jeg sånn seriøst lyst til å ta en fikse seg selv kveld.. så farget bryn <3

og bleika hette striper <3

så nå skal jeg bruke resten av kvelden til å bleie mitt hår med en saftig hår kur :P

skal legge ut bilde av resultatet i morgen=) kanskje før ejg drar på jobb jeg har faktsik seinvakt  i morgen <3 deilig det av og til også!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits