Onsdag som ble en ikke god Onsdag!!

dagen startet 06:00.. stille å rolig med litt tåke satt jeg å ventet på bussen.. som da ikke kom med det første!!!!

så var det jobb fra 08:00 til 14:00.. men dagen på jobb ble ikke så deilig som det de pleier å være. i dag var det rett og slett mye rart ute å gikk.. sure kunder og surefolk og sure dyr og sure sokker. de kunne rett og slett holdt seg hjemme kjenner jeg, sånne drar så mye ned på en hel DAG!!! ikke nok med det når jeg sku hjem så var jo den #€%&/( bussen sein IGJEN!! jeg glemte så mye når endelig bussen kom fikk jeg rett og slett kjempe dårligsamvittighet pga jeg glemte så mye...

jeg kom hjem ringte de fra jobben da kjente jeg at jeg skulle ha droppet bussen å huske det jeg sku fikse!!!!

sååå måtte jeg rydde når jeg kom hjem pga var litt rot å jeg liker ikke rot når jeg lager mat!!! også lekte jeg med baby min det gjore dagen mange tusen beder helt til slutten!! da jeg fant ut nå skal jeg dusje så fikk akk ferdig med å ta i shampoo så ble det faen meg kaldt venn så nå sitt jeg og blogger med såpe i hue og er kjempe blid og fornøyd!!!!

 

kanskje dagen blir beder i morgen <3

men snart fri helg da skal jeg hjem til MAMMA min <3

Én kommentar

02.03.2011 kl.20:16

Godt man har det babyene på sånne dager :)) De lyser opp dagen uansett hvor dårlig den er:)

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits