huff daaa..

jaja jeg lovet at jeg sku ta masse bilder søndag men sorrry jeg var så SLITEN at jeg ikke klarte å gjøre noe annet enn å ligge rett ut på sofa =( menmen UNNSKYLD..!!!

men i dag sto vi opp tidlig for å dra hjem til Tønsberg igjen vi dro med 0913 toget fra lillehammer var fremme i tønsberg rundt 13:14, var litt godt å komme hjem igjen selv om jeg koser meg veldig hjemme hoss mamma men jeg måtte jo da på jobb igjen kan ikke ta mer fri enn man har :P hehe arlig å ta fri skjønner dere ;)

så jeg startet på jobb 14:00, haff startet dagen med en aldeles så liten (stor) vannlekasje joa slangen til vaskemaskinen hadde klart å ta seg en tur så det var rett å slett vann nesten over alt på mitt fine rom. men jeg har blitt en reser på sånne vannlekasjer så fikse alt selv <3 så da fikk jeg et klapp på skulderen av meg selv =) hahaha ferdig på jobb 20:00 må si det er like fint å komme tilbake til hverdagen liker det ass..!!

men det er MANDAG i dag ¨å da er jeg så veldig heldig å har date.. det har jeg vær mandag å da er det den heldige Anette som kommer hit.. ååå jeg liker så godt å ha besøk av nette min <3 å i dag mikset hun middag til oss og henta meg på jobb da seff <3

Bilde er av Anette min <3

vi koset oss med god mat og seff PH:P (paradise hotell)

så du på dette i dag?? eller så du på alt annet som hadde premiere i dag?

nå blogger jeg og ser på dissa raske mann jeg dæver av rangle bær sangen dems <3

har du dangle bær i ræva :P?? hahahha

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits