Topp 5 leker om dagen <3


dette er da en PLAY2LEARN snakkende gåvogn, den er seriøst kul man kan ta av den lyd tingen, eller sette densånn som meg så hu kan sitte på kne eller gå på kne, eller sette den opp sånn at det blir en rullator for små <3 også er det morsome lyder å veldig koselig lyder tall eller dyre lyder.. jeg digger den og det gør Nicoline også...
dette er en mobil tlf som hu fikk til jul hun elsker den..

også er de 2 søte dyr som er fra lamaze.. disse leker elsker vi pga de har mye rare lyder i seg og mye farger.. og de er veldig snille i prisen sin!!

dette er et tog hun fikk til jul.. dette lager lydder når man trykker den damp tingen!! å det er morsomt å leke med dette!


dette er et forkle Nicoline fikk i gave på onsdag <3 ååå det er seriøst nydelig å et forkle må jo min baby ha siden hu har jo en mor som elsker å bake så dette henger fin på en knagg på kjøkkenet for å bli brukt er nemelig litt stort enda men vi vokser vel fin til det snart <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits