dette har skjedd siden 8 april 2011 =)

etter mange spørsmål..

Nikita hvorfor blogger du ikke mer??

jooo nå er jeg tilbake med å blogge..

det har ikke skjedd så veldig mye men kanskje litt... 1 Desember fikk jeg meg ny jobb, Tilbords Farmandstredet. dette er en jobb jeg elsker veldig høyt, lærer noe nytt hele tiden å det er så utrolig mye fin og nyttig. Det beste er alle de fine servicene og glassene å kjøkken tingene spess bake tingene som vi har (elsker å bake)

Jeg har også flyttet fra han jeg var sammen med (pappa'en til min datter) men vi deler hun 50% å dette fungerer veldig fint mellom oss alle.. men det er utrolig trist at det skjedde å det er min feil å det legger jeg ikke skjul på! men man kommer seg videre så denne gang har jeg vist at jeg er strek selv om jeg har hatt noen tøffe perioder.. men jeg har flytte tilbake til byen med ei venninde som heter Liv som jeg faktisk hatet mest i hele verden.. men etter å blitt mer og mer kjent med hu så digger jeg denna dama høyt. hu stiller opp selv om hu er utrolig lat :P men når hu vil så gjør hu ting det funker veldig bra.. vi har enda ikke kranglet eller blitt uvenner, men bare uenig! det hører med..

men jeg trives som singel og være alene mamma på 50%.. men jeg savner den nærheten med å ha en kjæreste så kanskje det en gang dukker opp en som faktisk vil ofre en helg når jeg har min datter å sitte hjemme med meg! det er eneste jeg har som krav er 2 helger i mnd.. å seff den gang han får møte min datter at han fakstik tenker mye over at jeg faktsik har et barn!! men jeg vil nok holde hu mest mulig unna i starten for å ikke gjøre hu usikker å at hu føler noen tar mamma'n hennes..

 

noe du lurer på så skrik ut =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nikita

Nikita

23, Tønsberg

er ei jente som egentlig er fra Lillehammer men flyttet til Tønsberg. Bor sammen med ei som heter Liv og da min datter som heter Nicoline.. hun kom til verden i 2010<3 jeg stor trives som mamma <3 livet er herlig det er vært hver eneste sekund..

Del

JenteRabatt.com Fashiondiva

Kategorier

Arkiv

hits